L’Infantil d'hoquei patins, sense aturador

L’Infantil d'hoquei patins, sense aturador

Nova jornada a l’hoquei formatiu en un cap de setmana en què el Barça B cau a casa contra l’actual líder, el Caldes El Júnior no va jugar. El Juvenil va vèncer per 1-7; l’Infantil, per 10-1, i el Sub-23 no va tenir jornada

El Barça B de Jordi Camps no va poder superar el Caldes i va caure a Mundet per 1-2 en un partit en què els blaugranes es van avançar. Tot i així, els calderins, que són líders de la categoria, van capgirar el marcador i es van emportar els tres punts del feu dels barcelonistes, que actualment són vuitens a la taula, a la zona tranquil·la. El pròxim partit dels blaugranes serà el diumenge 22 a Mieres (Astúries), perquè aquest cap de setmana es disputa la Copa de la Princesa a Grado, també a Astúries. Pel que fa al Sub-23, no va disputar jornada i el pròxim partit serà a Tordera.

El Júnior, per la seva banda, no va disputar la jornada que hi havia prevista després d’ajornar-se el partit contra el Vendrell. El partit es jugarà dimecres, dia 11, a les 21 hores a Mundet. Cal recordar que els blaugranes són primers a la taula. Qui sí que va jugar, i va golejar, va ser el Juvenil, que va guanyar per 1-7 a Maçanet en un molt bon partit. Ara mateix són segons a la taula i el pròxim compromís serà contra el Lleida a Mundet (11.15 h).

Finalment, l’Infantil va tornar a vèncer, i ho va fer per un contundent 10-1 contra el Casal Espluga. Continua imbatut com a líder del seu grup. El Martinenc serà el pròxim rival dels més petits de l’hoquei base blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut