Gran victòria del Barça B d’hoquei

Els blaugranes van superar el segon classificat, el Maçanet, en un partit que perdien al descans El Júnior va empatar a la pista del Reus, mentre que el Juvenil, l’Infantil i el Sub-23 van vèncer

Jornada rodona per a l’hoquei base blaugrana. I és que tots els equips, excepte elJjúnior, van comptar els seus partits per victòries. El Barça B va superar per 5-3 el Shum Maçanet, un clar aspirant a pujar a l’OK Lliga, en un partit que anaven perdent al descans. Els blaugranes van reaccionar i, amb una gran actuació coral, van superar els de la Selva, que continuen segons a la classificació.

El Júnior, per la seva banda, va empatar a 4 a la pista del Reus i ha acabat com a primer classificat de la seva competició, igual que el Juvenil, que va aconseguir un contundent 11-1 contra el Sitges i disputarà el campionat de Catalunya de l’1 al 3 de maig a Mollet. L’Infantil, també primer, va imposar-se per 2-8 a la pista del Sant Ramon.

Finalment, el Sub-23 d’Edu Castro va vèncer a la pista del Vic a l’últim sospir per 1-2 en un matx que els blaugranes van haver de remuntar, ja que els locals van dominar al marcador durant la primera part. A la segona els blaugranes van ser millors i més efectius i es van emportar el triomf d’un partit que es va disputar abans del Vic-Barça de l’OK Lliga.