El Juvenil del Barça d’hoquei, campió d’Espanya

El Juvenil del Barça d’hoquei, campió d’Espanya

Els nois que dirigeix Oscar González han superat l’Ordenes gallec per 3-2 en una final ajustada És el segon campionat d’Espanya de la temporada després d’haver guanyat el de categoria júnior fa set dies

L’hoquei formatiu del Barça torna a estar d’enhorabona. El Juvenil blaugrana ha aconseguit aquest diumenge a Alcobendas, Madrid, el títol de campió d’Espanya després de superar per un justat 3-2 l’AC Órdenes gallec a la gran final. Els nois que dirigeix Óscar González han fet un torneig realment bo. Han dominat tot el partit final (2-0 al descans) i han sabut patir al tram final, quan l’Órdenes s’ha situat 3-2 en el marcador.

En aquest torneig el Barça ha guanyat tots els seus enfrontaments. Començant per l’Órdenes en el primer partit del campionat (6-0), seguint amb el 5-1 contra el Las Rozas i després guanyant l’Oberena per 8-0. Va acabar primer de grup, i a les semifinals va superar el Rivas las Lagunas per 6-1 fins a arribar a una final que ha guanyat brillantment. El Juvenil blaugrana tanca la temporada amb el Campionat de Catalunya i el Campionat d’Espanya al sarró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut