El Júnior i l’Infantil, campions de Catalunya

El Júnior i l’Infantil, campions de Catalunya

Han superat el Tordera per 5-3 i el Manlleu per faltes directes –empat al temps reglamentari- i tots dos equips seran al Campionat d’Espanya

L’hoquei base del Barça continua sumant títols i aquest diumenge n’ha aconseguit dos més. A Cambrils, el Júnior ha superat el Tordera per 5-3 a la final després de tres dies de campionat, mentre que a Juneda l’Infantil blaugrana ha superat el Manlleu en un final agònic per faltes directes després de l’empat al temps reglamentari (3-3).

Durant tot el torneig el Júnior s’ha imposat a equips com el Vic (3-0), el Sant Cugat (5-3), el Tordera (7-2), el Noia (4-0) i de nou a la final contra el Tordera. Pel que fa a l’Infantil, ha superat equips d’entitat com el Maçanet (5-0) i el Lleida (4-1), ha empatat amb l’Arenys de Munt (5-5) i ha superat a semis el Caldes (2-0) i el Manlleu a la final.

Aquests resultats permetran, tant a l’Infantil com al Júnior, disputar els Campionats d’Espanya que es jugaran a Alcoi (Júnior) i a Burguillos (Infantil) el cap de setmana del 9 i el 10 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut