El Júnior del Barça, campió d’Espanya d’hoquei patins

Els homes de Jordi Camps han superat per un contundent 8-1 el Liceo de la Corunya a la gran final L’Infantil, per la seva banda, ha acabat en segona posició després de caure contra el Manlleu

El Júnior del FC Barcelona d’hoquei patins s’ha proclamat aquest diumenge a Alcoi campió d’Espanya després de vèncer per 8-1 el Liceo gallec a la gran final. Tot i començar per darrere en el marcador, els catalans han arribat al descans amb empat a un gol, anotat per Sergi Llorca. Però a la segona part els de Jordi Camps han estat molt sòlids i han trencat el partit amb els gols d’Ignacio Alabart, Sergi Aragonès i Nil Roca.

El 8-1 final favorable als blaugranes atorga el títol de campió d’Espanya a un Barça Júnior que fa dues setmanes va ser campió de Catalunya i que demostra que a l’hoquei base blaugrana hi ha talent i futur al servei del primer equip. Cal recordar que gran part dels jugadors del Júnior ja han debutat a l’OK Lliga i a la Lliga Europea.

L’Infantil acaba segon

Els nois que dirigeix Ramon Peralta ha estat superats pel Manlleu a la gran final per un ajustat 3-2. Els blaugranes, que han marxat al descans amb el matx empatat (2-2), no han pogut fer-se’l seu i han caigut contra un dels rivals més forts de la categoria en un campionat d’Espanya Infantil celebrat a Burguillos del Cerro, a Badajoz.