El Barça potencia l’hoquei patins formatiu

El Barça potencia l’hoquei patins formatiu

Jordi Camps i Ramon Peralta s’incorporen com a tècnics del planter blaugrana El seleccionador català d’hoquei patins es farà càrrec del Barça B i del Júnior i l’exjugador i exentrenador de l’Igualada dirigirà l’equip infantil

El Barça ha decidit potenciar l’hoquei patins formatiu amb dues incorporacions de luxe. Jordi Camps, actual seleccionador català d’hoquei patins, serà el nou entrenador del Barça B i del Júnior. Camps té una àmplia experiència com a tècnic, ja que ha dirigit equips com el Lloret, el Voltregà (conjunt amb el qual va guanyar la Copa de la CERS el curs 2001/02), el Tordera i el Reus Deportiu. A més, al marge del combinat català, també ha estat seleccionador de Sud-àfrica, Colòmbia i el Brasil.

L’altra cara nova serà la de Ramon Peralta, que agafarà les regnes de l’equip infantil. Peralta va guanyar, entre d’altres, dues Copes d’Europa i dues Lligues en la seva etapa com a jugador de l’Igualada i va arribar a disputar un total de 45 partits amb la selecció espanyola. Llicenciat en Educació Física i amb el títol d’Entrenador Nacional d’hoquei patins, ha dirigit el Sitges i l’Igualada i acumula una valuosa trajectòria en el món de l’ensenyament, com a professor d’Educació Física de diverses escoles.

Finalment, Òscar González, entrenador de l’Infantil la temporada passada, passarà a dirigir el conjunt juvenil. La coordinació de l’hoquei patins formatiu del Barça continuarà a càrrec d’Edu Castro, que compagina aquesta tasca amb la de segon entrenador del primer equip blaugrana. En aquest sentit, el Club vol agrair públicament la professionalitat i la dedicació d’Àlex Segura i Francesc Linares, així com expressar-los els millors desitjos de cara al futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut