Arrenca la segona Lliga ACHP – Sub 23

Arrenca la segona Lliga ACHP – Sub 23

Coincidint amb el tret de sortida de l’OK Lliga, el Sub 23 blaugrana visita aquest dimecres la pista del Vendrell en l’inici del segon curs de la Lliga ACHP – Sub 23 La competició comptarà amb un total de 12 equips

L’Associació de Clubs d’Hoquei Patins ha apostat per donar continuïtat a una competició que permet veure els jugadors joves amb projecció dels equips d’OK Lliga. El Tordera, el Voltregà, l’ICG Software Lleida, el Vilafranca Capital del Vi, el Calafell Tot L’Any, el Monbus Igualada, el Moritz Vendrell, el Reus, el Noia Freixenet, el Vic, el Sant Cugat i el Barça participaran en aquesta segona edició de la Lliga ACHP – Sub 23.

Els partits es disputen dues hores abans que els d’OK Lliga. Aquest dimecres, per exemple, el Sub 23 blaugrana visita la pista del Vendrell just abans de què ho facin els homes de Ricard Muñoz. Els quatre millors classificats de la primera volta s’enfrontaran en una copa d’hivern en format de Final a Quatre. Al final de temporada, el guanyador del campionat regular es decidirà en una Final a Vuit entre els set millors equips de la lliga i el vencedor de la copa d’hivern.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut