Triomfs del Juvenil i l’Infantil i ensopegades del Barça B i el Sub-23

Triomfs del Juvenil i l’Infantil i ensopegades del Barça B i el Sub-23

El filial blaugrana va perdre a la pista de l’Alcoi i aquest diumenge haurà de guanyar contra l’Alcobendas per continuar amb opcions d’entrar a la Copa del Príncep

La classificació de Primera Divisió mostra la igualtat existent a la categoria. Fins a un total de sis equips estan separats per només un punt, entre els quals, el Barça. El filial blaugrana és tercer, amb 22 punts, i aquest diumenge ha de guanyar contra l’Alcobendas si vol mantenir intactes les opcions d’entrar a la Copa del Príncep. La derrota d’aquest últim cap de setmana a la pista de l’Alcoi (6-1), precisament l’escenari on es disputarà la Copa, l’ha deixat en aquesta situació.

El Sub-23 va puntuar al Vendrell (5-5) en la darrera jornada de la Lliga ACHP i aquest dissabte, a les 18 hores, rep la visita del líder, el Vic. Els d’Edu Castro són cinquens i tot fa pensar que dissabte es veurà un bon partit al Palau. El Júnior va ajornar el seu últim partit i aquesta setmana en jugarà dos. Dimecres, contra el Congrés, i diumenge, a Reus.

El Juvenil i l’Infantil segueixen imparables

Els més petits de l’hoquei formatiu blaugrana continuen encadenant victòries. El Juvenil va superar el Manlleu (2-1) gràcies als gols de Marc Palazón i Oriol García i segueix al capdavant de la classificació. Finalment, pel que fa a l’Infantil, nova golejada. Manel Román (3), Adrià Losada (2), Pol Manrubia, Pablo Nájera i Ferran García no van donar opció al Sant Josep (8-0). El líder de la categoria segueix sumant triomfs.

Els propers partits

Primera Divisió: FC Barcelona – Alcobendas (diumenge, 26 de gener, 13 hores)

Lliga ACHP: FC Barcelona – Vic (dissabte, 25 de gener, 18 hores)

Júnior: FC Barcelona – Congrés (dimecres, 22 de gener, 21 hores)

           Reus Deportiu – FC Barcelona (diumenge, 26 de gener, 20 hores)

Juvenil: Lloret – FC Barcelona (dissabte, 25 de gener, 15 hores)

Infantil: Sant Cugat – FC Barcelona (dissabte, 25 de gener, 18.15 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut