Golejada del Juvenil i derrota del Júnior

Golejada del Juvenil i derrota del Júnior

El Juvenil va superar amb claredat el Vic (5-0) a la segona jornada de Lliga i el Júnior va perdre en el seu debut a la pista del Reus (5-3) L’Infantil es va proclamar campió del torneig Puntaire d’Arenys de Munt

A poc a poc, els equips formatius del Barça comencen les seves respectives Lligues. Aquest cap de setmana va ser el torn del Júnior. L’equip blaugrana va caure derrotat a la sempre difícil pista del Reus Deportiu (5-3). Adrià Salvadó, Marc Palazón i Oriol García van ser els autors dels gols blaugrana. El Júnior té un doble compromís aquesta setmana. Aquest dimecres rep l’Igualada i dissabte, el Mataró.

El que va sumar un triomf convincent va ser el Juvenil, que es va imposar amb claredat al Vic (5-0) gràcies als gols de Joan Galbas (2), Sergi Llorca, Nil Roca i Oriol García. El duel corresponia a la segona jornada de Lliga.

L’Infantil, campió a Arenys de Munt

Finalment, pel que fa a l’Infantil, els joves jugadors del Barça es van proclamar campions del torneig Puntaire d’Arenys de Munt després de guanyar els dos partits del triangular –primer contra l’Arenys (1-5) i després davant el Caldes (0-4)-.

Els propers partits

Júnior: FC Barcelona – Igualada (dimecres, 18 de setembre, 21 hores)

Júnior: FC Barcelona – Mataró (dissabte, 21 de setembre, 9 hores)

Juvenil: Caldes – FC Barcelona (dissabte, 21 de setembre, 12.15 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut