El Sub-23 lluitarà per endur-se la Copa ACHP

El Sub-23 lluitarà per endur-se la Copa ACHP

Després de proclamar-se campions de Lliga regular, els blaugranes intentaran guanyar la Copa ACHP aquest diumenge a Sant Hipòlit de Voltregà

Sant Hipòlit de Voltregà acollirà aquest diumenge la primera edició de la Copa ACHP, un torneig impulsat per l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins amb el suport de la Federació Catalana de Patinatge i que reuneix els vuit primers classificats de la Lliga regular. [[DES_1]] El Sub-23 blaugrana hi participarà com a campió d’aquesta Lliga regular i el seu rival serà el Tordera (diumenge a les 9.30 hores). Les eliminatòries matinals són encreuaments entre el primer i el vuitè classificat de la Lliga, el segon contra el setè, el tercer contra el sisè i el quart contra el cinquè.

A la tarda, els quatre conjunts vencedors afrontaran les semifinals i la posterior final d’aquesta competició. Recordem que és un torneig disputat pels jugadors menors de 23 anys dels diversos clubs participants i, per tant, és una bona oportunitat per veure les promeses de l’hoquei patins. El Barça hi participarà amb una selecció de joves jugadors de diferents edats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut