fcb.portal.reset.password
Foto d'equip dels jugadors i tècnics del Sub-23 blaugrana

El Sub-23 blaugrana ha sumat un nou èxit / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

L’hoquei patins formatiu del Barça ha sumat un nou èxit. A falta d’una jornada per acabar la competició, el Sub-23 blaugrana és el primer campió de la fase regular de la Lliga ACHP, una competició impulsada per l’Associació de Clubs de l’OK Lliga i que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana. Els d’Eduard Castro han anat de menys a més i s’han proclamat campions amb un balanç de 18 victòries, cinc empats i només dues derrotes. A més, són el segon conjunt que més gols ha marcat (119) i el que menys n’ha encaixat (58).

“La valoració és molt positiva, ja que hi han participat gairebé tots els jugadors de la base”, assegura Eduard Castro, l’entrenador. El Barça ha afrontat molts duels amb jugadors en edat juvenil i júnior i, per tant, es tracta d’un èxit global del planter blaugrana. “És important que els juvenils puguin tenir minuts importants en una categoria superior a la seva”, afegeix Castro.

Bon banc de proves

A la Lliga ACHP s’hi proven noves normes i es comprova quines d’aquestes poden tenir més recorregut. “Algunes de les normes potser s’acabaran aplicant a l’OK Lliga i a la resta de categories. Aquesta Lliga és ideal per provar-les”, explica el tècnic blaugrana. A més, sempre que ha estat possible, els partits de la Lliga ACHP s’han disputat al Palau, abans dels compromisos del primer equip. “Això sempre és atractiu. És un al·licient per a tots els jugadors!”, conclou Eduard Castro.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();