fcb.portal.reset.password
David Martínez condueix la bola.

David Martínez suma 19 gols i és el màxim golejador del Barça B. / FOTO: ARXIU-FCB

El FC Barcelona B ha finalitzat la primera volta en quarta posició i s’ha guanyat la participació en la Copa del Príncep, que es disputarà els propers dies 8 i 9 de febrer a Alcoi. D’aquesta manera, l’equip d’Àlex Segura ha fet història. És la primera vegada que el filial blaugrana es classifica per a aquesta competició, en la qual participen els quatre millors equips de la primera volta de Primera Divisió.

L’únic precedent d’un filial a la Copa del Príncep és el del Liceo B, que després va ascendir a l’OK Lliga i va passar a ser el Cerceda. Els gallecs van disputar aquesta Final a Quatre la temporada 2008/09.

Millor ‘goal average’

El filial va certificar la seva classificació aquest dissabte a Sant Cugat. Tot i perdre per 4 a 3, l’equip blaugrana ha acabat quart a la taula gràcies a una millor diferència de gols amb el Manlleu i el mateix Sant Cugat, que també sumen 25 punts. El sorteig se celebrarà el divendres (19.30 hores) i els seus rivals podrien ser l’Enrile PAS Alcoi, el SHUM Grupo Maestre o el Mataró. La semifinal la jugarà dissabte a la tarda i, en cas d’accedir a la final, la disputaria diumenge a les 12 del migdia.  

La representació blaugrana que es desplaçarà a terres alacantines estarà formada per l’experimentat porter Octavi Tarrés i els joves Adrià Salvadó, David Martínez, Ignacio Alabart, Jordi Gabarra, Pol Macià, Marc Palau, Joan Farnés, Nil Roca i Guillem Fox (porter).

Victòries de la resta d’equips formatius

El balanç del cap de setmana pel que fa a la resta dels equips de l’hoquei formatiu blaugrana també és totalment positiu. El Sub-23 va superar el Voltregà al Palau i consolida la quarta posició (6-2); el Júnior es va imposar al Caldes (8-2) gràcies als gols de Sergi Llorca (3), Joan Farnés (2), Ignacio Alabart, Oriol García i Marc Palazón; el Juvenil va guanyar l’Igualada (7-2), amb gols de Nil Roca (2), Sergi Llorca (2), Marc Palazón, Oriol García i Joan Leal, i, finalment, l’Infantil va superar el Noia i manté la primera posició (5-2). Els gols blaugrana van ser obra de Dídac Llobet, Adrià Losada, Pablo Nájera, Aleix Borregán i Pol Manrubia.

Els propers partits

Primera Divisió: Copa Príncep a Alcoi (dissabte, 8 de febrer, semifinals)

Lliga ACHP: Tordera – FC Barcelona (dimarts, 4 de febrer, 19 hores)

Juvenil: Vilanova – FC Barcelona (dissabte, 8 de febrer, 18 hores)

Infantil: SHUM Maçanet – FC Barcelona (dissabte, 8 de febrer, 17.15 hores)

Tornar a dalt