L’única derrota de l’hoquei formatiu la pateix el sènior B davant el Cerceda (4-5)

L’única derrota de l’hoquei formatiu la pateix el sènior B davant el Cerceda (4-5)

Del passat cap de setmana cal destacar el Hat-Trick d’Adrià Salvadó amb el juvenil També val la pena mencionar les golejades de l’Infantil, que continua sense rebre cap gol en contra

Quatre partits son els que s’han jugat aquest passat cap de setmana a l’hoquei patins formatiu blaugrana.

El matx més igualat, malgrat acabar amb derrota blaugrana, va ser el que van disputar a les Llars Mundet el FC Barcelona B davant el Cerceda, actual líder de la categoria. Els gallecs són un conjunt amb clares aspiracions a pujar a Divisió d’Honor la propera temporada i té jugadors amb un ampli bagatge a la màxima categoria de l’hoquei rodat estatal. El matx va acabar amb un 4-5 i el cinquè gol visitant va ser marcat a manca de 46 segons per al final del partit. Els gols barcelonistes van ser obra de Jordi Gabarra, Genís Cristià, Quim Pujadas i Ignasi López. El filial blaugrana ara és cinquè a un sol punt del líder, el Cerceda, que encara no ha perdut cap partit.

Triomfs del júnior, juvenil i infantil

D’altra banda, l’equip júnior va superar el passat dissabte per la tarda l’Igualada a Les Comes (4-7). En el partit, corresponent a la jornada 10 de la Lliga preferent, hi va destacar Adrià Salvadó, que va fer tres gols. L’equip és actualment segon, amb un partit menys que s’ha de disputar a la pista del líder, el Caldes. El proper dissabte visitarà la pista de les Llars Mundet, el Maçanet, actual subcampió de Catalunya.

Pel que fa a l’equip juvenil, els blaugrana es van imposar per 2-8 a la pista del Castellet. L’equip és el segon classificat per darrera del Vic. D’altra banda, l’infantil continua no donant cap mena d’opció als seus rivals als que goleja sense contemplacions. Aquest passat cap de setmana van golejar 0-20 el Cornellà en la vuitena jornada de la fase classificatòria per al Campionat de Catalunya.

Els propers partits:

Segon equip: Manlleu - FC Barcelona B (Dissabte, 17 novembre, 20.00 hores, Pavelló Municipal de Manlleu)

Júnior: FC Barcelona – Maçanet (Dissabte, 17 novembre, 12.30 hores, Llars Mundet)

Juvenil: FC Barcelona – Reus Deportiu (Dissabte, 17 novembre, 11.15 hores, Llars Mundet)

Infantil: FC Barcelona - Sant Cugat (Divendres, 16 novembre, 19.00 hores, Llars Mundet)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut