El Barça B supera l’FM Oviedo per un ajustat 1-2

El Barça B supera l’FM Oviedo per un ajustat 1-2

El segon equip és ara cinquè a dos punts del quatre equips que lideren la classificació El Juvenil va guanyar a domicili (5-7) el Mataró L’Infantil segueix líder i va golejar 16-1 el Congrés

Tres partits oficials son els que s’han jugat aquest passat cap de setmana a l’hoquei patins formatiu blaugrana i tots han acabat amb triomf barcelonista i alguns, com el de l’Infantil, amb golejada.

El B, amb Marc Julià a les seves files, va vèncer a la complicada pista de l’FM Oviedo. Amb el suport des de la grada dels integrants del primer equip que jugaven per la tarda la semifinal de la Copa del Rei a Oviedo, l’equip filial va aconseguir una important victòria que els deixa a només dos punts dels quatre equips que lideren ara mateix la taula classificatòria (Vilafranca, Alcobendas, Cerceda, Mataró).  El proper cap de setmana es juga a una pista molt complicada com és la del Cerceda. Els gols a Oviedo van ser obra de David Martínez i Marc Julià.

El Júnior, ajornat

El Júnior va ajornar el seu partit per culpa des desplaçament a Oviedo. Es tornarà a jugar dimecres vinent  a Mundet a les 21'15 hores contra el Noia. Divendres d'aquesta setmana també es jugarà a Sant Cugat, avançant el partit de la setmana vinent amb motiu del desplaçament a Cerceda. Tot continua igual, líders, ja que s´han ajornat partits d'aquesta competició amb motiu de la Copa del Rei a Oviedo.

Triomf de líder a Mataró

Pel que fa al Juvenil van guanyar 5 a 7 a la pista del Mataró. L'equip continua líder consolidant les seves opcions d'entrar com a primer de grup al Campionat de Catalunya. La setmana vinent juguen contra el Congrés. Serà dissabte vinent.

Golejada de l’Infantil

Golejada estratosfèrica dels més menut. 16-1 contra el Congrés barceloní. L’equip continua líder destacat  i aquesta setmana es juga dissabte a la tarda contra el Llista Blava.

Els propers partits:

Primera Nacional: Cerceda - FC Barcelona (Diumenge, 10 de març, 12.00 hores, Pavelló de Cerceda)

Júnior:
FC Barcelona - Noia (Dimecres, 6 de març, 21.15 hores, Pavelló de Les Llars Mundet)

Sant Cugat – FC Barcelona ( Divendres, 8 de març, 21.45 hores, Pavelló Municipal de Sant Cugat)

Juvenil: Congrés - FC Barcelona (Dissabte, 9 de març, Pavelló del Congrés)

Infantil: Llista Blava - FC Barcelona (Dissabte,9 de març, 17.30 hores, Pavelló Municipal del Llista Blava)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut