El Barça B s’imposa al Taradell de Masoliver (4-2)

El Barça B s’imposa al Taradell de Masoliver (4-2)

El Junior va perdre a Reus (5-1) i el Juvenil va vèncer el Congrés (5-1) L’Infantil va rebre els dos primers gols de la temporada, però també va guanyar (2-7) a Ripoll

Quatre partits oficials son els que s’han jugat aquest passat cap de setmana a l’hoquei patins formatiu blaugrana.

El FC Barcelona B va vèncer el Taradell, últim classificat (4-2), amb gols de Quim Pujades, Ignasi López, Pol Galbas i Pol Macià. El filial barcelonista ha acabat la primera volta del campionat amb sis triomfs i cinc derrotes i acaba sisè. El proper partit no el juguen fins d’aquí a tres caps de setmana. Serà davant el Tordera al pavelló de Les Llars Mundet.

Nova ensopegada

El júnior va patir una nova ensopegada a la complicadíssima pista del Reus Deportiu, que es va imposar per un clar 5-1. El conjunt barcelonista segueix segon i té encara les opcions intactes de ser entre els quatre primers per ser al proper Campionat de Catalunya. El gol blaugrana va ser obra d’Adrià Salvadó. El proper partit serà diumenge vinent a les 12.30 hores davant el Mataró al pavelló de Les Llard Mundet.

L’Infantil rep els dos primers gols

El Juvenil del FC Barcelona es va imposar amb claredat al Congrés dimecres passat (5-1). L’equip ja és líder després de tres partits disputats. El proper enfrontament serà dissabte a les 11.15 hores al pavelló de Les Llars Mundet davant el GEiEC.

Pel que fa a l’Infantil, va tornar a guanyar, però la notícia la trobem en què va encaixar els dos primers gols d’aquest segona fase. Va vèncer amb claredat a la pista del Ripoll (2-7). L’equip blaugrana ha jugat quatre partits des que ha començat l’any 2013 amb només dos gols en contra i sense conèixer altra cosa que no sigui la victòria. El proper partit serà dissabte 2 de febrer, a les 10.00 hores, al pavelló de Les Llars Mundet contra el Voltregà.  

Els propers partits:

Júnior: FC Barcelona – Mataró (Dissabte, 2 de febrer, 12.30 hores, Pavelló Llars Mundet)

Juvenil: FC Barcelona - GEiEC (Dissabte, 2 de febrer, 11.15 hores, Pavelló Llars Mundet)

Infantil: FC Barcelona – Voltregà (Dissabte,2 de febrer, 10.00 hores, Pavelló Llars Mundet)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut