Derrota de Fox, Galbas, Julià i Martínez en la final de l’Europeu Júnior (4-3)

Els quatre blaugrana, components de la selecció espanyola júnior dirigida per Quim Paüls, cauen a la final de l’Europeu contra Portugal Marc Julià ha estat l’autor de l’últim gol del partit, que no va servir per evitar la derrota espanyola

La ciutat francesa de Saint-Omer (França) ha viscut la derrota de la selecció espanyola júnior a mans de Portugal (4-3). El porter Fox –no ha jugat‒ i els davanters Galbas i Julià –han estat titulars‒, juntament amb Martínez, els quatre blaugrana del combinat dirigit per Quim Paüls, no han pogut impedir la desfeta aquest dissabte a la tarda, en un partit que a la mitja part ja guanyava Portugal, que defensa el seu tron per 2-0.

Julià, golejador

El partit ha començat de cara per als portuguesos, que s’han avançat gràcies a les dianes de Nunes i Rocha en els primers vuit minuts de partit. Presas ha retallat distàncies només iniciar-se el segon temps, però dues dianes més d’Alves han posat el 4-1 al marcador, una distància que Espanya finalment no ha pogut igualar. Presas i el blaugrana Marc Julià han marcat quan quedaven més de deu minuts per al final, però l’empat no ha arribat i el títol s’ha escapat.