Barça Lassa B – CP Congrés (6-4): Triomf i playoff d’ascens

Els blaugranes finalitzen en quart lloc de grup i es classifiquen pel playoff d’ascens

Era una final. El segon equip de l’hoquei blaugrana havia de guanyar per poder accedir al play-off d’ascens i ho ha aconseguit en un partit vibrant, ple d’alternatives en el marcador i on, finalment, s’han emportat un merescut triomf.

Mal inici en el marcador

Tots dos equips sabien de la importància del partit. Els del Congrés i els blaugranes començaven el partit intensos i cercant la porteria rival. En el minut 8 queia el gol visitant producte d’una contra, fet que complicava la classificació blaugrana.

Però el jove talent blaugrana cercava el control de la bola i aconseguien empatar a 1, en el minut 10. Els blaugranes cada cop s’assentaven més sobre el parquet del pavelló de Llars Mundet i posaven pressió a la porteria del CP Congrés. Però quan més apretaven els blaugranes han arribat el segon gol dels del Congrés, a tres minuts pel descans. El Congrés desaprofitava una falta directa i amb 1 a 2 s’arribava al descans.

Remuntada vibrant

El Barça Lassa B es plantava davant la porteria visitant i en el minut 6 de la segona part aconseguien la desena falta visitant i fruit d’això establien l’empat a dos.

En el minut 34 el Barça capgirava el marcador i marcava el 3 a 2. L’alegria durava poc ja que en el mateix minut els visitants empataven a tres gols. El partit estava totalment obert i amb opcions pels dos equips, però la desena falta blaugrana ha arribat en el minut 38 i el Congrés s’ha tornar a avançar (3-4).

El Barça Lassa B s’ha bolcat sobre la porteria rival i han aconseguit l’empat a quatre a vuit minuts del final. L’empat servia el CP Congrés per ser al playoff d’ascens però no als blaugranes.

La tensió es palpava en el pavelló de Llars Mundet. Un Barça Lassa B buscava el gol que els hi donés l’accés al playoff i el Congrés es mantenia ferm en defensa i buscava la contra. Els pals i el porter del CP Congrés evitaven el cinquè gol blaugrana, però a manca d’un minut els blaugranes marcaven el 5 a 4 i a manca de 18 segons el definitiu 6 a 4.