Barça Lassa B – CH Juneda (6-1): A un triomf del somni

El segon equip blaugrana s’emporta el triomf i resta a una victòria de l’ascens

La sèrie del play-off final d’ascens a la primera divisió s’iniciava al pavelló de Llars Mundet. El play-off és de tres partits i el guanyador serà equip de la Primera Divisió estatal, segona màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Amb el triomf d’avui, el segon equip del Barça Lassa té dues oportunitats més, una a Juneda i una altra a casa, per certificar l’ascens.

Control blaugrana

Els blaugranes han sortit per feina i amb només trenta segons de joc ja s’avançaven en el marcador (1-0).Però el partit es mostrava molt i molt disputat, i prova d’això el CH Juneda empatava en el minut 3 de la primera part. Els atacs eren vius, i els dos equips cercaven la porteria rival, fruit d’això i els blaugranes es tornaven a avançar (2-1) en el minut 4.

Els d’Iván Sanz tenien el partit dominat i en el minut 9 anotaven el tercer gol blaugrana (3-1). El joc es va asserenar i els blaugranes tenien el control del ritme del partit, un control, i sense la pressió de les faltes, que els hi va fer arribar al descans amb l’avantatge assolida a l’inici del primer període.

Amb solvència

S’iniciava el segon temps amb una dinàmica similar a la del primer, amb un Barça Lassa B ben posat sobre la pista i que no deixava als lleidatans acostar-se amb comoditat a la porteria blaugrana, i amb paciència, en el minut 9 del segon temps, ha arribat el quart gol blaugrana.

Poc després del quart gol ha arribat la desena falta visitant, però els blaugranes no l’han pogut convertir en el cinquè gol. Arran d’aquest moment, el CH Juneda ha intentat posar pressió sobre la porteria blaugrana, però els blaugranes estaven ben posicionats sobre el parquet de Llars Mundet i no deixaven opcions al rival.

A més a més, en el minut 42 de partit, els barcelonistes marcaven el cinquè gol amb un xut creuat després d’una contra, que deixava sentenciat l’encontre. Tres minuts més tard el Barça Lassa B anotava el sisè gol. Els blaugranes no podien resoldre la cinquena falta visitant en gol i el partit finalitzava amb el 6 a 1 favorable als joves d’Iván Sanz.

Un cop certificat el primer triomf en aquest play-off, els blaugranes podrien certificar l’ascens el proper cap de setmana si aconseguissin un triomf a la pista del Juneda.