fcb.portal.reset.password

Plantilla del juvenil blaugrana 2010/11 (Foto: Arxiu - FCB)

Amb una victòria per 5-2 contra l'Arenys de Munt, l'equip juvenil del Barça Sorli Discau va tancar la seva brillant participació al torneig La Bola. El campionat que organitza el GEiEG va comptar amb un Barça seriós i que va guanyar tots els partits que va disputar (2-1 contra el Tordera i 3-1 davant del Noia).

Els infantils també hi van prendre part al torneig de la seva categoria. Els més petits de l'hoquei patins formatiu van acabar tercers després de guanyar la final de consolació per 6-1 contra el GEiEG A. Els blaugranes havien perdut el primer partit contra el Manlleu (1-2) i van superar el GEiEG B per 5-0.

Tots dos equips, juvenils i infantils, tenen partit amb el Gurutzeta aquesta setmana. I el cap de setmana disputen un torneig a Igualada.

El 1a Nacional disputa la Supercopa

També el segon equip blaugrana arrenca la competició. Ho fa a Manlleu, contra el Manlleu precisament. Els dos conjunts disputen la final de la Supercopa. El Barça B, com a campió de la Copa Generalitat, i el Manlleu, com a campió de la 1a Nacional de la temporada passada, s'enfrontaran dissabte a les 20 h.

Com ja va apuntar l'entrenador del Barça Sorli Discau, Gaby Cairo, la setmana passada, ja que els jugadors del junior i del juvenil estan entrenant amb el primer equip, o sigui, amb Alberto Borregán i Aitor Egurrola, els professionals els ajudaran a preparar aquesta cita d'alguna manera.

Arrenca l’Europeu sub-17

Amb la presència del blaugrana Joan Farnés, la selecció espanyola sub-17 comença el Campionat d'Europa a Ginebra. El primer partit és avui, dilluns, a les 20.30 h contra Alemanya.

Tornar a dalt