Xavi Pascual: “Tots els partits són de màxima exigència”

Xavi Pascual: “Tots els partits són de màxima exigència”

Sense temps de digerir el triomf contra el Bidasoa Irún, el Barça Lassa ja ha començat a preparar la visita a Kristianstad i el tècnic ha advertit que el perill del conjunt suec és “el ritme alt”

Després de la victòria d’aquest dimecres al Palau contra el Bidasoa Irún (32-23), el Barça Lassa ha començat a preparar el següent partit amb un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Torna la Lliga de Campions amb el desplaçament a Kristianstad i, abans, Xavi Pascual ha atès els mitjans. L’equip viatjarà aquest divendres al matí cap a Suècia, i a la tarda farà l’últim entrenament previ a l’escenari del partit.

El Kristianstad és últim al grup A després de les derrotes contra el Meshkov Brest i el Vardar. Tot i així, Xavi Pascual ha advertit que “a la Champions tots els partits són de màxima exigència, i fora de casa encara més”.

Les declaracions de Xavi Pascual:

“Hem de portar el partit cap al nostre terreny i dur el ritme. Sabem que al Kristianstad li agrada córrer, i això farà que haguem d’estar bé en l’atac i també en el replegament”.

“Per ells és habitual jugar a un ritme molt alt, i l’any passat al Palau ja ens van complicar molt les coses”.

“Només interessa guanyar, tant si és amb un resultat de molts gols o de pocs”.

“El calendari no crec que ens afecti, perquè estem acostumats; i si ens afecta ho hem d’assumir”.

“No hi ha excuses, ni el calendari ni el viatge. Només ens interessa fer el que hem treballat i sumar els dos punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut