Xavi Pascual: “El Kielce és l’equip més en forma de la Champions”

Xavi Pascual: “El Kielce és l’equip més en forma de la Champions”

El tècnic blaugrana ha assegurat, en acabar l’últim entrenament, que “és important que el Palau estigui ple i ens ajudi en els moments difícils del partit”

El Barça Lassa ha completat aquest dissabte l’últim entrenament previ al partit de Champions League contra el Vive Kielce. El conjunt polonès arribarà al Palau Blaugrana empatat a punts (8) amb els blaugranes en el grup A, i el duel donarà el tret de sortida a un mes de novembre que pot ser clau. En aquest sentit, Xavi Pascual ha afirmat que “no ens preocupa el mes, sinó el rival”. El tècnic blaugrana ha atès els mitjans en acabar l’entrenament al Palau, i ha explicat que “ens enfrontem a l’equip que probablement està més en forma de la Champions”.

Sobre el conjunt polonès, dirigit per Talant Dujshevaeb, Xavi Pascual ha assegurat que “és un equip dur, que està recuperant efectius i és un dels grans candidats a ser a Colònia”. Entrant més al detall, el tècnic culer ha explicat: “És un equip extraordinari tant en atac com en defensa, amb dos jugadors com l’Alex Dujshebaev i el Luka Cindric en un estat de forma increïble”. En aquest sentit, ha afegit més noms: “Tenen bona porteria amb Cupara; extrems amb bona finalització com Blaz Janc, l’Ángel Fernández i el Jachlewski; una primera línia amb llançament, i un pivot molt dur com el Karalek i un altre amb molta experiència com el Julen Aguinagalde”. En resum, Pascual ha dit que el Kielce “és un tros d’equip”.

El tècnic culer preveu un partit molt competit, i ha fet una crida a l’afició: “És important que el Palau estigui ple; és un partit molt complicat i necessitarem que l’afició ens recolzi en els moments difícils”. A les 19:00 hores, el Barça Lassa es juga la primera posició del grup A de la Champions League contra un Kielce que també ha sumat quatre victòries en cinc partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut