Xavi Pascual: “Ens hem de fixar en les complicacions que el Valladolid ens ha posat en els dos darrers partits”

Xavi Pascual: “Ens hem de fixar en les complicacions que el Valladolid ens ha posat en els dos darrers partits”

El tècnic blaugrana adverteix del perill del rival d’aquest dimecres a la Lliga (20.00 hores), que en els dos darrers partits ja ha posat complicacions als blaugranes

Torna la Lliga i ho fa amb unes de les sortides més complicades per al Barça Lassa. I és que els homes de Xavi Pascual visitaran l’Atlético Valladolid aquest dimecres (20.00 hores). Cal recordar que en els darrers dos enfrontaments contra aquest equip els blaugranes van trobar-se amb moltes complicacions. A més, cal recordar que el Barça Lassa va guanyar amb un llançament a pilota aturada.

“El partit més important ara és el del Valladolid. És important que seguim en la línia que estem i que jugarem contra un equip que ens ha posat les coses molt difícils i ens exigirà el màxim nivell”, ha explicat Xavi Pascual.

El tècnic blaugrana, que ha descartat Raúl Entrerríos per aquest partit, també ha destacat la competitivitat d’aquesta competició: “Aquesta lliga està molt igualada i es produiran resultats molt igualats”. “Estem en la línia de seguir creixent i millorant per tal que tinguem molt material a nivell tècnic i col·lectiu davant tots els rivals”, ha afegit Pascual. També ha tingut paraules per a Yanis Lenne, que ha marxat cedit a l’Aix-en-Provence: “El jugador necessita més minuts i a ell li va semblar perfecte aquesta opció que va sortir. És un jugador de futur, segur que li anirà de meravella”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut