CH Sant Esteve Sesrovires – Barça Lassa: Un partit clàssic per començar a competir

CH Sant Esteve Sesrovires – Barça Lassa: Un partit clàssic per començar a competir

Els blaugranes inauguren la temporada oficial amb les semifinals de la Supercopa de Catalunya amb la tercera visita consecutiva al conjunt de Primera Nacional

Igual que en les dues últimes temporades, el Barça Lassa disputa les semifinals de la Supercopa de Catalunya contra el CH Sant Esteve Sesrovires. En aquesta ocasió, el conjunt de Xavi Pascual visita el conjunt de Primera Nacional en el primer compromís oficial de la temporada, després de disputar dos partits amistosos contra el Kiel (28-24) i contra el Montpeller (27-34).

L’estrena oficial dels blaugranes donarà per inaugurada la temporada 2018/19, i ho farà amb el primer títol en joc. I és que els de Xavi Pascual buscaran l’accés a la final de la Supercopa de Catalunya, que es jugarà diumenge (21.00 h) a Granollers contra el guanyador de l’altra semifinal: Handbol Bordils - Fraikin Granollers.

En el partit d’aquest dimecres (20.30 hores), el conjunt blaugrana continuarà posant en pràctica allò que està treballant des que va arrencar la pretemporada el dia 3 d’agost. “Estem en la línia que esperàvem; sumant minuts i volum de treball. És important que els jugadors vagin recuperant automatismes i creant noves relacions a la pista”, comentava Xavi Pascual en la prèvia del partit.

Una festa local amb el títol en joc

Al davant hi haurà un Sant Esteve Sesrovires que sempre es pren el partit contra el Barça Lassa com un repte i una festa: “Va fer una temporada extraordinària, van estar a punt de pujar de categoria i han fitxat bons jugadors”, advertia el tècnic blaugrana. A més, la cita és de gran importància per al poble i per al club local. “Intentarem que la gent pugui estar a prop nostre; és important que els nostres jugadors sàpiguen que a la resta de Catalunya hi ha molta gent interessada en l’handbol”, afegia Pascual.

Per acabar, l’entrenador blaugrana també valorava l’inici dels cinc nous fitxatges: “Els nous estan en el procés d’adaptació; ho veurem quan comenci la competició, perquè fins ara només hem fet entrenaments i amistosos”.

Per preparar el partit a Sant Esteve Sesrovires, l’equip ha tornat a la feina aquest dimarts amb una doble sessió al Palau Blaugrana. Després de tres dies de descans posteriors a la victòria a Montpeller, els jugadors han continuat treballant al gimnàs i a la pista per preparar l’inici de la competició oficial.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut