THW Kiel - Barça Lassa: A punt per al primer test de pretemporada

THW Kiel - Barça Lassa: A punt per al primer test de pretemporada

Els blaugranes s’han entrenat aquest dissabte al Palau i han viatjat a Hamburg per enfrontar-se al conjunt alemany, un històric que aquesta temporada no disputarà la Champions League

Després de cinc dies de treball sense treva en l’estada a Encamp (Andorra), el Barça Lassa ha tornat als entrenaments aquest dissabte abans d’afrontar el primer test de la pretemporada. L’equip va gaudir d’un dia de descans abans de tornar a la feina al Palau Blaugrana, i després de la sessió s’ha desplaçat a Alemanya. Allà disputarà el primer partit amistós del curs, en què Xavi Pascual podrà posar a prova tot allò que s’ha treballat durant els entrenaments.

El THW Kiel serà el rival d’aquest primer test, i el partit es disputarà al Barclaycard Arena d’Hamburg a les 15.45 hores. El conjunt alemany, que va començar els entrenaments abans que els blaugranes, posaran a prova el nivell del conjunt de Xavi Pascual a aquestes alçades de curs. Els Kiel – Barça són un clàssic de l’handbol europeu, però aquesta temporada els alemanys no disputaran la VELUX EHF Champions League, ja que el curs passat van ser cinquens a la Bundesliga.

El Barça Lassa ha viatjat a Hamburg amb els 18 jugadors de la plantilla disponibles, després d’entrenar-se i dinar al Palau Blaugrana. El partit en terres alemanyes, a més de ser una prova de nivell, podrà suposar el debut dels cinc fitxatges d’aquesta temporada. Ludovic Fabregas, Casper Mortensen, Thiagus Petrus, Kevin Möller i Gilberto Duarte podrien estrenar-se amb la samarreta blaugrana aquest diumenge.

Declaracions de Xavi Pascual en la prèvia del partit

“Espero donar minuts a tots els jugadors i posar en pràctica tot allò que hem treballat aquests dies”.

“Hem de mirar d’alternar diferents opcions tant en atac com en defensa i que ens serveixi per acumular minuts de joc”.

“Segur que es notarà que el Kiel fa més temps que s'entrena. Hem mirat el partit que van jugar contra el Flensbur, estan jugant molt bé i estan en un estat de forma molt bo a aquestes alçades”.

“No ens hem de fixar en el que faci el Kiel, sinó en la nostra progressió i en els objectius que portem marcats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut