Montpellier HB – Barça Lassa: Un partidàs conegut amb la final en joc

Montpellier HB – Barça Lassa: Un partidàs conegut amb la final en joc

Els blaugranes s’enfronten al campió d’Europa, 10 dies després de l’últim precedent, amb l’únic objectiu d’accedir a la final de la Super Globe i seguir lluitant pel títol

El Barça Lassa i el Montpeller van complir els pronòstics als respectius partits de quarts de final de la Super Globe, i se citen aquest dimecres en la primera semifinal del torneig. Els blaugranes es van imposar a l’Al-Najma Club de Bahrain (37-28), mentre que els francesos van superar el Hammamet tunisià per 31-22. Un cop superat el primer compromís a Doha, tots dos equips lluitaran per accedir a la gran final del divendres.

El Duhail Sports Hall de Doha viurà un nou enfrontament entre el Barça Lassa i l’actual campió d’Europa. Tots dos equips es coneixen a la perfecció, perquè en els últims mesos s’han enfrontat repetidament. De fet, l’últim precedent té només 10 dies. Al Palau Blaugrana, els de Xavi Pascual es van imposar clarament per 35-27 en el duel corresponent a la fase de grups de la Champions League. Uns mesos abans, a més, els culers ja havien guanyat a la pista del Montpeller en un partit amistós de pretemporada.

“Hem de fer moltes coses bé”

Després de conèixer que el Montpeller seria el rival a les semifinals, Xavi Pascual i el seu equip han començat a preparar el partit. “Els coneixem bé, igual que ells a nosaltres. Portem molts partits últimament i hem d’intentar mantenir la línia de resultats”, comentava el tècnic des de la concentració a Doha. Pascual, a més, ha explicat que “tant el Montpeller com el Füchse –a l’altra banda del quadre- tenen la Super Globe marcada com a objectiu perquè per als clubs és un extra econòmicament”.

Xavi Pascual ha recordat que el Montpeller és un “súper-equip”, i ha advertit que “hem de fer moltes coses bé”. “Quan juguen contra el campió d’Europa no et val només defensar o atacar bé; si no estem bé en algun aspecte, ho notarem”, ha afegit el tècnic blaugrana. A més, ha recordat que “voldran la revenja de l’últim partit al Palau”.

Després que Aron Pálmarsson fos el jugador descartat en el partit dels quarts de final, en el duel contra el Montpeller l’islandès ha entrat en la convocatòria en el lloc de Kamil Syprzak. Així, el Barça Lassa buscarà el primer bitllet per a la final de la Super Globe 2018. A l’altra semifinal s’enfrontaran el Füchse Berlin i l’Al-Sadd.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut