Barça Lassa - Fraikin Granollers: El primer títol es decideix en un derbi prematur

Barça Lassa - Fraikin Granollers: El primer títol es decideix en un derbi prematur

(21.00 h, Esports3) Culers i vallesans s’enfronten aquest diumenge a Granollers abans d’arrencar la temporada Asobal, amb la Supercopa de Catalunya en joc

Fa poc més de tres setmanes que el Barça Lassa va arrencar els entrenaments de la temporada 2018/19, i ja arriba a la primera final. La Supercopa de Catalunya es decideix aquest diumenge (21.00 h, Esport3) a Granollers amb, ni més ni menys, el primer derbi del curs. El Fraikin Granollers i el Barça Lassa s’enfronten a la capital vallesana amb un títol en joc, tot just abans que arrenqui la temporada Asobal.

Tots dos conjunts es van assegurar la presència a la final en adjudicar-se les respectives semifinals. El Granollers es va imposar a la pista del Bordils (25-31), mentre que els blaugranes van golejar el Sant Esteve Sesrovires per 21-52. Abans, a més, els blaugranes ja van disputar dos amistosos d’entitat, contra el Kiel (28-24) i contra el Montpeller (27-34).

La final arriba amb els últims precedents molt frescos. I és que la temporada anterior es va tancar amb el mateix derbi. A Agramunt, el Barça Lassa es va adjudicar l’última Supercopa de Catalunya en golejar el Granollers (46-27). Unes setmanes abans, però, el conjunt vallesà havia estat l’encarregat de trencar la històrica ratxa d’imbatibilitat del Barça Lassa al Palau Blaugrana. Un partit, doncs, amb precedents significatius.

Després de la victòria a la semifinal, el conjunt de Xavi Pascual es va centrar en la preparació de la final amb entrenaments diaris. Aquest dissabte l’equip ha completat la darrera sessió, i en acabar el tècnic Xavi Pascual ha atès els mitjans sobre la pista del Palau Blaugrana, i ha informat que comptarà amb els 18 jugadors de la plantilla.

Aquestes són les principals declaracions del tècnic:

“Fa tres setmanes que fem entrenaments, anem endavant clarament però estem lluny d’on hem d’estar. Ara que comencem a tenir partits amb nivell competitiu important veurem com responem”.

“Jugar contra el Granollers sempre és complicat. Hem d’esperar que estiguin durs en defensa durant tot el partit”.

“Afrontem el partit amb la intenció de guanyar com sempre, però a més hem de fer passes endavant. L’equip ha d’agafar confiança guanyat un rival complicat”.

“El Barça sempre té la obligació de guanyar, tenim aquesta pressió sempre i hem de saber conviure-hi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut