Barça Lassa – Telekom Veszprém HC: Torna a casa el millor handbol d’Europa

Barça Lassa – Telekom Veszprém HC: Torna a casa el millor handbol d’Europa

Després de la derrota en la primera jornada, el Barça Lassa s’estrena al Palau amb la visita d’un etern aspirant al títol, el Veszprém, que arriba a Barcelona amb els exculers Sterbik i Nagy com a referents

Han passat 175 dies des que el Barça Lassa va disputar l’últim partit a casa de la darrera VELUX EHF Champions League, i aquest dissabte (18:00 hores, Esport3) torna el millor handbol d’Europa al Palau. Arrenca una nova edició de la màxima competició continental, i després de començar perdent a la pista del Rhein-Neckar Löwen, el Barça Lassa busca, en la visita del Telekom Veszprém, els dos primers punts en un grup A de màxima exigència.

El conjunt hongarès tornarà a posar a prova la progressió del Barça Lassa en aquest inici de temporada, i l’afició del Palau Blaugrana haurà de ser una peça més per empènyer cap a la victòria. Durant la setmana, jugadors com Dika Mem i Víctor Tomàs, a més del tècnic Xavi Pascual, han destacat la importància de començar guanyant els partits de casa en una competició amb màxima competitivitat.

Un rival molt perillós

El Veszprém arriba al Palau amb dos punts, després d’estrenar la competició guanyant a casa contra el Kielce polonès (29-27). Els hongaresos compten amb un bloc consolidat capitanejat per l’exblaugrana László Nagy. A més, han sumat peces importants, com el veterà porter, també ex del Barça, Arpad Sterbik. En la prèvia, Xavi Pascual va destacar el ventall de possibilitats de joc que té el Veszprém, així com els múltiples perills en totes les línies.

Els Barça – Veszprém ja són tot un clàssic d’Europa, ja que s’han enfrontat en un total de 19 ocasions, amb 13 victòries culers, un empat i cinc derrotes. Al Palau Blaugrana, però, els vuit duels que s’han disputat han acabat amb victòria local. Uns precedents que el Barça Lassa buscarà mantenir, per així sumar els dos primers punts davant d’un Veszprém que, una vegada més, buscarà la seva primera corona continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut