Pérez de Vargas: “El Rhein-Neckar Löwen és un dels equips més en forma d’Europa”

Pérez de Vargas: “El Rhein-Neckar Löwen és un dels equips més en forma d’Europa”

El porter blaugrana i el tècnic Xavi Pascual s’han mostrat il·lusionats per l’inici de la VELUX EHF Champions League, que serà aquest dimecres al SAP Arena de Mannheim.

Un cop iniciada la competició domèstica, el Barça Lassa afronta aquest dimecres l’inici de la VELUX EHF Champions League. Els homes de Xavi Pascual viatgen aquest dimarts a Mannheim per enfrontar-se al Rhein-Neckar Löwen el dimecres a les 19.00 hores. Un plat fort per arrencar la màxima competició europea. Abans, Gonzalo Pérez de Vargas i Xavi Pascual han atès els mitjans un cop finalitzat el primer entrenament de la setmana al Palau. Tots dos s’han mostrat il·lusionats, però també han advertit de la dificultat d’una competició que cada any té més candidats al títol.

Per començar, Pérez de Vargas ha explicat: “Tenim ganes de començar la Champions, la competició que tothom vol jugar i a la vegada la més difícil”. A més, ha destacat la complicació afegida de començar jugant fora de casa. El porter blaugrana ha destacat que “el Rhein-Neckar Löwen és un dels equips més en forma d’Europa”, i ha recordat els precedents de la temporada passada. “Allà vam fer una primera part molt bona, i va ser complicat mantenir l’avantatge. Al final vam treure dos empats que van reflectir la igualtat entre els dos equips”.

“No ens fa por ningú”

Per la seva banda, Xavi Pascual ha remarcat la dificultat d’una competició que sempre té sorpreses. “No em canso de repetir que l’any passat va ser campió un equip que venia del grup de baix”, ha assegurat.

Respecte del grup en què competirà el Barça Lassa, el tècnic ha dit que “sigui com sigui el grup, ja sabem que la Champions sempre és molt dura; ens exigeix el màxim del nostre potencial, i fora de casa més”.

El Rhein-Neckar Löwen ha arrencat la temporada en plena forma, i és líder de la Bundesliga amb els vuit punts possibles. Tot i així, Pascual ha estat rotund: “No ens fa por ningú; és una qüestió de respecte. La manera de respectar la competició és respectar sempre el rival que tens al davant”. Sobre el conjunt alemany, el tècnic ha destacat que “sempre comença molt bé les temporades, i de moment està traient els partits amb solvència”. “Aquesta temporada han doblat posicions i penso que han fet un pas endavant”, ha afegit per acabar Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut