Els dorsals del Barça Lassa 18/19

Els dorsals del Barça Lassa 18/19

Els cinc fitxatges d’aquesta temporada ja han estrenat els seus nous dorsals, mentre que d’entre els jugadors que segueixen del curs passat només Aleix ha canviat el ‘41’ pel ‘20’

El diumenge passat el Barça Lassa d’handbol va disputar el primer partit amistós de la pretemporada, contra el THW Kiel a Hamburg. El partit va servir per veure el debut dels nous fitxatges, i també per conèixer la llista definitiva de dorsals que lluiran els jugadors durant la temporada.

Entre els fitxatges, el cas més significatiu és el de Ludovic Fàbregas. Amb França llueix el ‘23’, ocupat per Dolenec al Barça, i amb el Montpeller lluïa el ‘27’, que fins el curs passat era propietat de Viran Morros. Però ara, de blaugrana, va voler evitar aquest dorsal per “respecte a un jugador que ha fet història al Club”. Ho explicava en la seva presentació com a culer, afegint que va decidir “intercanviar els números”. Així doncs, el francès va acabar escollint el ‘72’.

Thiagus Petrus ha heretat el ‘22’ que la temporada passada lluïa Alexis Borges, Gilberto Duarte ha escollit el ‘28’ i el porter Kevin Möller s’ha quedat el ‘36’. En el cas de Casper Mortensen ha mantingut el ‘6’ que ja vestia al Hannover-Burgdorf i a la selecció danesa.

L’única novetat entre els jugadors que es mantenen de la plantilla de la temporada passada és Aleix Gómez. El jove extrem blaugrana ha canviat el ‘41’, que havia lluït des que va debutar amb el primer equip, per escollir el ‘20’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut