Montpeller HB – Barça Lassa: Bona nota en la segona prova de nivell (27-34)

En un gran partit grupal, en què han destacat els porters i els gols de Víctor Tomàs i N’Guessan, els blaugrana s’han imposat a un campió d’Europa amb baixes

El Barça Lassa afrontava aquest divendres el segon partit amistós de pretemporada, ni més ni menys que a la pista del Montpeller, l’actual campió d’Europa. El conjunt francès ha tingut les baixes sensibles de Gerard, Guigou i Simonet, entre d’altres, però els blaugrana han resolt el matx amb una gran actuació conjunta. Les aturades de Möller (8), a la primera part, i de Pérez de Vargas (7), en la segona, han ajudat a conduir l’equip cap a la victòria (27-34). En atac, l’equip s’ha trobat fluït i han destacat Víctor Tomàs i Timothey N’Guessan, amb sis gols cadascú.

L’inici de partit ha estat igualat, amb alternances constants al marcador. Cap dels dos equips aconseguia marxar de més d’un gol, fins que Möller ha encadenat diverses aturades i el Barça Lassa s’ha situat amb el 12-14 que reflectia el marcador al descans.

En arrencar el segon temps, els blaugrana han gaudit dels seus millors minuts amb la defensa 5-1 i velocitat en atac. Així, han arribat tres gols consecutius del capità Tomàs (12-17). Còmode en atac, tot i la bona actuació del porter local, el Barça Lassa ha sabut dur el pes del partit i controlar-lo en tot moment. La velocitat ha marcat el joc culer, com volia Xavi Pascual, i tots els jugadors han aportat sobre la pista. Les set aturades de Pérez de Vargas han ajudat a mantenir la distància en el marcador en tot moment (14-20), i en els últims minuts s’ha confirmat la victòria per 27-34.

El conjunt de Xavi Pascual, que s’ha mostrat molt satisfet pel joc de l’equip en acabar el partit, ha tancat amb bona nota el segon test de la pretemporada. El següent partit ja serà oficial, a la pista del Sant Esteve Sesrovires en les semifinals de la Supercopa de Catalunya. L’equip gaudirà de tres dies de descans abans de tornar a la feina per preparar la primera competició oficial.