Helvetia Anaitasuna – Barça Lassa: Es mantenen intractables (29-32)

Els homes de Xavi Pascual sumen una nova victòria a la competició domèstica en un matx en què el conjunt local ha mostrat resistència fins als darrers segons

El Barça Lassa no afluixa i ha sumat un nou triomf a la Lliga Asobal després d’imposar-se 29-32 a l’Helvetia Anaitasuna. Un duel en què els blaugranes han sabut agafar la primera diferència en els darrers minuts de la primera meitat i al segon temps els de Xavi Pascual han anat ampliant progressivament l’avantatge, si bé els locals han retallat diferències en els instants finals, en el partit 200 de Gonzalo Pérez de Vargas a la competició domèstica.

Primers minuts d’intercanvi de gols i en què el conjunt local ha tingut la iniciativa en el marcador amb diferències que no superaven els dos gols. La fluïdesa en atac i la reducció del número de pèrdues de pilota dels blaugranes han permès al Barça Lassa poder igualar el marcador i amb el pas dels minuts agafar el domini de l’electrònic.

En els darrers 10 minuts de la primera meitat els culers han aconseguit una renta de tres dianes que han conservat al pas per vestidors (15-18) amb una bona defensa i un atac amb un major encert.

Amplien les diferències

El Barça Lassa ha saltat a la segona meitat amb molta intensitat i això ha permès als blaugranes augmentar la diferència en el marcador. Al davant, però, un Helvetia Anaitasuna que no s’ha rendit en cap moment i ha lluitat fins al darrer segon del matx. Els homes de Xavi Pascual han aconseguit un avantatge de fins a vuit gols de diferència amb 10 minuts de partit per davant.

Els locals no es rendeixen

El conjunt local, però, ha aprofitat a la perfecció les seves ocasions ofensives i les pèrdues del Barça Lassa. D’aquesta manera, el marcador s’ha ajustat fins a situar-se 28-30 al minut 30. Els blaugranes han sabut mantenir l’avantatge i han executat a la perfecció els darrers atacs per segellar el desè triomf del curs a la Lliga Asobal (29-32). Els culers es mantenen així invictes a la competició domèstica.