Cinc finals contra el Logroño en quatre temporades

Cinc finals contra el Logroño en quatre temporades

Els enfrontaments contra el conjunt de La Rioja han estat molt habituals en els últims cursos amb títols en joc, i aquest diumenge es repetirà amb la Supercopa Asobal

La temporada 2015/16 la Copa Asobal es va decidir amb una final entre el Barça Lassa i el Logroño La Rioja, i des d’aleshores aquesta final s’ha repetit fins a quatre vegades més. Aquest diumenge, al Palacio de Deportes de Logroño, serà la cinquena en quatre temporades. Sempre amb un títol en joc, culers i logronyesos s’han vist les cares de forma recorrent, amb victòria blaugrana en aquests últims precedents.

Aquell títol del curs 2015/16, disputat a Lleó, va ser per al Barça Lassa (35-31). Una temporada després l’enfrontament corresponia a la Copa del Rei, però també a Lleó. En aquella final, els blaugrana van repetir victòria contra el Logroño per un resultat molt similar (34-29). L’accés a la final dels logronyesos, combinat amb el domini culer en totes les competicions Asobal, va significar que la Supercopa del curs següent fos una reedició d’aquestes finals.

Així, la temporada 2017/18 arrencava amb un altre Barça Lassa – Logroño La Rioja, en aquesta ocasió a Ciudad Real. El resultat va tornar a ser molt similar als precedents, i els blaugrana es van imposar per 31-25. Aquella, però, no seria l’última final entre ambdós equips abans d’acabar el curs. Ja en el tram final, la Copa del Rei es tornava a decidir amb aquesta final ja clàssica. Al Madrid Arena, davant d’uns 8.000 espectadors, el Barça Lassa va tornar a aixecar el títol davant dels logronyesos (35-28).

Després d’aquestes quatre finals en tres anys, la història es repeteix. La temporada Asobal 2018/19 arrencarà aquest diumenge amb un altre Barça Lassa – Logroño La Rioja. La cinquena en quatre temporades. Serà a Logroño, a les 17:00 hores, i amb el segon títol del curs en joc, després d’haver guanyat la Supercopa de Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut