Barça Lassa – BM Blendio Sinfín: Gran victòria al Palau per reafirmar el liderat (43-19)

Els de Xavi Pascual sumen dos punts més per seguir líders en una gran actuació ofensiva de l’equip blaugrana davant el conjunt càntabre

El Barça Lassa s’ha imposat al BM Blendio Sinfín (43-19) en una excel·lent actuació coral de tot el conjunt blaugrana. L’equip dirigit per Xavi Pascual ha teixit un entramat defensiu que ha sabut anul·lar l’atac rival i ha permès als culers decidir el partit en els primers 30 minuts de joc (20-8). En la segona part, l’equip no ha baixat la intensitat de la primera part i, gràcies a l’encert ofensiu dels jugadors blaugrana, s’ha imposat al conjunt de Santander per sumar dos punts més en la classificació de la Lliga Asobal.

El Barça sentencia a la primera part

El Barça Lassa ha començat el partit molt concentrat i amb la idea clara de no encaixar gols. En aquest sentit, els blaugrana han defensat amb una intensitat molt elevada i no han cedit espais als jugadors del BM Blendon Sinfín. Ràpidament, els de Xavi Pascual han obtingut l’avantatge en el marcador (9-4, min.15) mitjançant l’encert golejador d’Andersson (6) i Víctor Tomás (7). L’equip culer no ha baixat la intensitat en cap moment i, gràcies a les pilotes recuperades en defensa, ha pogut obrir una diferència al contraatac. D’aquesta manera, s’ha arribat a la mitja part amb un resultat de 20-8 a favor dels blaugrana.

En la represa, el conjunt de Xavi Pascual ha mantingut la concentració dels primers 30 minuts i ha seguit augmentat la distància en el marcador en una gran actuació ofensiva de tot l’equip. La bona defensa blaugrana ha permès al Barça Lassa seguir recuperant pilotes que han sabut materialitzar en el contraatac.

Els culers han seguit atacant amb gran encert fins al final del partit, en què s’ha arribat amb un marcador final de 43-19. Amb aquest resultat, el conjunt blaugrana suma la seva setena victòria en Lliga Asobal que els permet consolidar el liderat en solitari al capdavant de la classificació. El proper partit dels de Xavi Pascual després de l’aturada serà el dimecres 31 d’octubre a la pista del Quabit Guadalajara, corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Asobal.