Xavi Pascual: “Volem continuar creixent com a equip”

Xavi Pascual: “Volem continuar creixent com a equip”

El tècnic blaugrana ha valorat positivament la setmana de descans i ha destacat la motivació de l’equip de cara al tram final de la temporada

Després de deu dies sense competició, el Barça Lassa es torna a posar en marxa per encarar l’últim tram de la temporada. Aquest dissabte reprèn el camí a la Lliga Asobal, una competició de la qual té el títol encarat. Primer classificat amb dotze punts d’avantatge respecte del segon, el conjunt de Xavi Pascual necessita sumar sis punts per proclamar-se campió. Dissabte tindrà l’oportunitat de sumar els dos primers en el desplaçament a la pista del Recoletas Atlètic Valladolid (17.00 h, Movistar +).

Els blaugranes es trobaran al davant un rival que es troba a mitja taula de la classificació i que intentarà crear complicacions al Barça Lassa. “Afrontem el partit amb ganes de guanyar, de jugar bé i de ser respectuosos amb el rival per fer un pas més cap als objectius de la temporada”, ha explicat Xavi Pascual.

El tècnic català ha valorat positivament el fet inusual de tenir deu dies de descans per entrenar-se i recuperar els jugadors que arrossegaven molèsties físiques. “Ara arriba un moment complicat de la temporada en què ens jugarem els títols importants i volem continuar creixent i demostrar que estem amb molta gana”, ha afegit Pascual.

El Barça viatjarà amb tota la plantilla menys Aleix Gómez i Borko Ristovski, que serà substituït pel porter del filial Gerard Forns. Després de l’enfrontament a Valladolid els culers encararan una setmana atapeïda, amb partit de Lliga Asobal entre setmana i l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions el cap de setmana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut