Xavi Pascual: “El calendari ve així, i ho hem d’acceptar”

Xavi Pascual: “El calendari ve així, i ho hem d’acceptar”

El tècnic ha valorat la tanda de quatre partits consecutius lluny de casa en vuit dies abans d’afrontar el primer d’aquests, aquest dimecres, a la pista del Bidasoa Irun

El Barça Lassa ha iniciat aquest dimarts una nova setmana per començar a preparar l’exigent calendari que s’aproxima. El conjunt blaugrana s’ha entrenat al Palau Blaugrana abans de viatjar el dimecres a primera hora a Irun, on disputarà el primer dels quatre partits lluny de casa que li esperen en només vuit dies. La visita al Bidasoa Irun és el focus d’atenció a hores d’ara, però més endavant l’equip s’haurà de desplaçar a Szeged, Granollers i Zagreb.

Abans del partit contra el conjunt basc, Xavi Pascual ha atès els mitjans de comunicació a la zona mixta del Palau Blaugrana. El tècnic blaugrana ha advertit que el Bidasoa “és un equip ben treballat” i ha recordat que “l’any passat ja ens va donar problemes a la seva pista”. Sobre el seu equip, Pascual ha dit que està “en una bona línia” i que “a poc a poc es van millorant algunes coses”. “Encara tenim marge de millora, i això és bo; estic satisfet del que he vist fins ara”, ha afegit.

Sobre el calendari més proper, Xavi Pascual s’ha mostrat resignat: “Sabem que tenim molts viatges amb partits fora, però el calendari ve així i no podem fer res més que acceptar-ho”. En aquest sentit, el tècnic ha reconegut que “el més conflictiu són els viatges”. “Espero que ens afectin positivament i que traguem els millors resultats possibles”, ha dit a continuació. Tot i així, Pascual no vol distreure l’atenció: “Hem de començar pel partit contra el Bidasoa Irun”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut