Xavi Pascual: “La primera part i l’inici de la segona han estat extraordinàries”

Xavi Pascual: “La primera part i l’inici de la segona han estat extraordinàries”

L’entrenador blaugrana ha elogiat el joc de l’equip després de guanyar la Supercopa Asobal davant el Logronyo La Rioja (31-25)

El tècnic del Barça Lassa, Xavi Pascual, ha valorat el duel que va permetre als blaugranes alçar la sisena Supercopa Asobal consecutiva, el segon títol del curs. El tècnic blaugrana ha elogiat al seu equip al llarg de tot el partit disputat aquest diumenge: “La primera part i l’inici de la segona han estat extraordinàries. Hem començat el partit molt concentrats i estic molt satisfet del que hem mostrat”.

Pascual, a més, ha comentat que els títols guanyats aquest curs “són importants” però que l’equip “ha estat molt consistent durant aquestes dues setmanes”. El tècnic ha afegit que el Barça Lassa ha de “créixer i seguir mostrant la bona línia i el bon nivell de joc d’ara mateix”.

Finalment, el tècnic culer també ha lloat l’afició que ha assitit al Quijote Arena per veure el Barça Lassa-Logronyo La Rioja: “És de chapeau l’entrada que hi havia avui a l’estadi. Ciudad Real és una ciutat d’handbol”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut