Xavi Pascual: “Juguem contra l’equip més en forma d’Europa”

Xavi Pascual: “Juguem contra l’equip més en forma d’Europa”

L’entrenador blaugrana ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit de la setena jornada de la Velux EHF Champions League la dificultat del Rhein-Neckar Löwen

El conjunt alemany encara no coneix la derrota aquesta temporada, ni en competició local ni europea. De fet, l’equip blaugrana, en el primer matx de la present edició de l’EHF, va aconseguir un empat contra el conjunt entrenat per Nikolaj. Xavi Pascual ha remarcat la dificultat del campió de la Bundesliga: “Té molt bons jugadors doblats en totes les posicions. Estan jugant molt bé, tant en situacions ofensives com defensives. És un equip amb moltes variants, que fa anys que juga amb el mateix model”. Davant el fet que el Rhein-Neckar jugui aquest dissabte a la tarda un partit de Lliga, el preparador culer ha expressat que “no va en benefici de la competició”.   

Xavi Pascual també ha fet un repàs del moment en què es troba l’equip: “Hem de tenir més regularitat. De vegades ens trobem amb dificultats, però el rival també es troba amb dificultats contra nosaltres”. Tot i les bones actuacions del Barça Lassa, el tècnic blaugrana ha mostrat el seu caràcter competitiu i inconformista: “Els entrenadors mai estem conformes amb el que veiem. Vam tenir uns partits en què defensivament no vam estar a l’alçada que esperem”.

Per al partit contra el Rhein-Neckar Löwen, com ha remarcat el tècnic barcelonista, el conjunt culer té les baixes de Dolenec, operat aquest dimecres, i Andersson.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut