Valero Rivera arriba als 200 partits de Lliga Asobal

Valero Rivera arriba als 200 partits de Lliga Asobal

En el duel d’aquest dimecres contra l’Atlètic Valladolid al Palau Blaugrana l’extrem blaugrana va assolir el segon centenar de partits de la competició domèstica, en la qual acumula 547 gols

La victòria d’aquest dimecres al Palau Blaugrana contra l’Atlètic Valladolid (39-25) va servir per refermar el liderat a la Lliga Asobal, per donar pas a l’aturada per compromisos internacionals i perquè Valero Rivera arribés als 200 partits de Lliga quan va saltar a la pista a l’inici de la segona part.

Rivera ha assolit aquesta xifra acumulant enfrontaments amb quatre equips diferents. El barceloní es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona des del 1998 fins al 2005, i va arribar a debutar amb el primer equip. El 2005 va marxar del Club per continuar amb la seva formació al BM Aragó (2005-2007), a l’Algeciras (2007/08) i al Guadalajara (2008/09), fins que va fer les maletes per anar a França. Va signar pel Nantes, on es va consagrar com un dels millors extrems d’Europa. Va estar-s’hi fins al 2016, quan va tornar al Barça Lassa.

Peça bàsica a l’equip

En la primera temporada del retorn al Palau, Valero Rivera va confirmar allò que havia mostrat a Nantes, i es va convertir en peça fonamental a l’equip de Xavi Pascual. Ara, a l’inici del segon curs de blaugrana, arriba als 200 partits amb unes xifres espectaculars. L’extrem blaugrana acumula 547 gols des que va debutar en Lliga Asobal. Els últims, els tres que va aconseguir en menys de cinc minuts contra l’Atlètic Valladolid.

En el total de les dues etapes amb la samarreta blaugrana, Valero Rivera ja acumula dues Lligues, una Super Globe, una Copa del Rei, una Copa Asobal, dues Supercopes d’Espanya i una Supercopa de Catalunya. Un palmarès que, segur, Valero i el Barça Lassa continuaran ampliant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut