Xavi Pascual: “El Nantes ha fet un pas endavant”

Xavi Pascual: “El Nantes ha fet un pas endavant”

El tècnic blaugrana ha advertit, en la prèvia del duel de Champions, que “juguem contra un dels millors equips actualment”, i ha demanat el suport del Palau

El FC Barcelona Lassa d’handbol s’enfronta aquest dissabte a un HBC Nantes amb molta presència de vells coneguts del Palau Blaugrana. Eduardo Gurbindo, Kiril Lazarov i David Balaguer, tots ells exblaugranes, són algunes de les amenaces del conjunt francès, i abans del partit Xavi Pascual ho ha valorat. El tècnic ha comparegut davant dels mitjans en acabar l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva. “Coneixen perfectament com juguem, però això també es pot convertir en un desavantatge”, ha dit Pascual en relació amb el coneixement del joc culer dels tres jugadors.

Per a Xavi Pascual, el Nantes “és un dels millors equips actualment”, i adverteix que el Barça Lassa haurà d’estar “molt alerta”. El conjunt francès arribarà al Palau amb una victòria, un empat i una derrota en les tres jornades disputades de la VELUX EHF Champions League. El tècnic blaugrana creu que “la derrota contra el Montpeller –en l’última jornada de la lliga francesa– no canvia res”, i ha afirmat que “el Nantes l’any passat va fer un pas endavant important”.

Serà la primera vegada que el Barça Lassa i el Nantes s’enfrontin en partit oficial a la Lliga de Campions, però Pascual té molt clar el perill dels francesos. “Nosaltres sabem que el Nantes és un tros d’equip”, ha dit el tècnic. A més, preveu “un partit molt atractiu contra un equip que juga amb velocitat i hi va fins al final”. És per això que el tècnic no ha dubtat a reclamar el suport de l’afició: “Necessitarem el Palau per guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut