Xavi Pascual: “Pensar que pot ser fàcil és una errada descomunal”

Xavi Pascual: “Pensar que pot ser fàcil és una errada descomunal”

El tècnic blaugrana s’espera “un partit de velocitat” contra el Kristianstad, de qui ha recordat que fa dues temporades li va complicar molt les coses al Barça al Palau

Xavi Pascual ha atès aquest divendres els mitjans informatius a la zona mixta del Palau Blaugrana després de l’últim entrenament previ a l’estrena del Barça Lassa com a local a la Lliga de Campions. El Kristianstad visita aquest dissabte, a les 18 hores, el Palau Blaugrana en el duel de la segona jornada europea. El tècnic ha definit el primer rival a casa com “un equip típic nòrdic que li posa molta velocitat al joc”. “Treuen avantatge d’això, i has d’estar atent”, ha afegit.

L’entrenador blaugrana ha destacat en tot moment el nivell del Kristianstad, de que ha recordat l’únic precedent al Palau. Fa dues temporades, la visita del conjunt suec va acabar amb un ajustat 34-32. “No vull que es pensi que és menys equip per tenir menys nom; els dos punts valen igual que contra un altre”, ha dit en aquest sentit. A més, Pascual creu que el paper del Palau Blaugrana serà clau: “És una de les nostres armes; les 18 hores és un bon horari per veure un bon partit d’handbol”.

A l’hora d’analitzar l’equip suec, Xavi Pascual ha reconegut que “té un punt d’incògnita”, però ha remarcat que “manté la manera de jugar tot i canviar alguns jugadors”. Sobre el partit, s’espera un duel “de molta velocitat” i creu que l’equip “haurà d’estar ràpid en defensa”. Per últim, ha recordat la importància de mantenir la concentració i no relaxar-se: “En el punt on som, pensar que un partit de Lliga de Campions pot ser fàcil és una errada descomunal”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut