PPD Zagreb – FC Barcelona Lassa: Guanyar per tornar al camí a Europa

PPD Zagreb – FC Barcelona Lassa: Guanyar per tornar al camí a Europa

Els de Xavi Pascual han viatjat a Croàcia per afrontar la novena jornada de la fase de grups de la Champions, amb l'objectiu d'oblidar l'empat contra el Rhein-Neckar Lowen i la derrota contra el Pick Szeged

Sense pràcticament temps per descansar, després de la golejada a Granollers, el FC Barcelona Lassa d’handbol té un clar objectiu a l’horitzó: el de guanyar per fer un pas endavant i oblida l’empat contra el Rhein Neckar Lowen i la derrota contra el Pick Szeged.

D’aquesta manera, l’enfrontament a Croàcia es preveu important per continuar mantenint opcions matemàtiques per ser primer de grup. El joc i el ritme aconseguit a Granollers és un bon punt de partida, però Xavi Pascual sap que jugar contra el Zagreb no serà fàcil: “Vam fer un bon partit, però això no significa res. Hem de fer-ho bé per intentar guanyar en un partit que serà difícil, com tots els duels fora de casa”. A més, ha afegit: “El Zagreb no té gaires punts –suma dos empats i sis derrotes- però això els pot fer més perillosos”.

Jugar quatre partits en només 10 dies no serà una excusa per al tècnic del Barça Lassa. Tampoc ho hauria de ser el canvi d’entrenador (Kamenica ha estat substituït per Sarasevic) perquè, tot i que “pot ser una incògnita”, també “podem pensar alguna cosa per la manera d’entrenar de Sarasevic”.

Per viatjar a Croàcia, Pascual no ha fet gaires canvis en la llista de convocats. L’única modificació respecte al partit contra el Granollers és el retorn de Yanis Lenne, que ocuparà el lloc de Pere Vaquer. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut