Barça Lassa – Orlen Wisla Plock: Consolidació i aspiració a la Champions

Barça Lassa – Orlen Wisla Plock: Consolidació i aspiració a la Champions

(19.30 h, Esport3) Els blaugranes busquen refermar la tercera posició i sumar dos punts més en la lluita per atrapar la segona en la recta final de la fase de grups

Per segona setmana consecutiva la VELUX EHF Champions League trepitja el Palau Blaugrana en una nova jornada decisiva per al desenllaç de la fase de grups. Queden tres partits, i el Barça Lassa s’hi juga la posició final al grup A, molt important de cara als encreuaments de vuitens de final. Després del gran triomf de la jornada anterior contra l’actual campió continental (29-28), els homes de Xavi Pascual reben la visita de l’Orlen Wisla Plock polonès amb dos punts més en joc.

Amb només un entrenament previ, el Barça Lassa afronta un nou repte europeu amb la visita d’un equip en plena lluita per l’última plaça que donarà accés als vuitens. El Wisla Plock se la disputarà amb el Kristianstad –el següent rival dels blaugranes– fins a l’última jornada i, per tant, els punts són tan importants per a uns com per als altres. El Barça Lassa és tercer amb 14 punts, i vol refermar aquesta posició intentant apropar-se al segon lloc, que ocupa el Nantes amb 17 punts.

Tot i haver-hi tants interessos creuats, Xavi Pascual ha estat taxatiu davant dels mitjans en la prèvia del partit: “M’és igual el que facin la resta d’equips, ens hem de centrar a sumar nosaltres els dos punts”. En aquest sentit, ha recordat que “el Nantes encara pot quedar primer”, i ha afegit que veu molt difícil assolir la segona posició. En la mateixa línia, ha advertit que el Wisla Plock “també s’hi juga molt” i que el seu equip haurà d’estar “molt atent”.

El Barça Lassa encara arrossega les lesions de Pálmarsson i Lenne, a més de la de llarga durada de Lasse Andersson. Sobre l’estat físic de l’equip, Pascual ha explicat que, “fins que no acabi la fase de grups, els equips hem d’estirar el millor estat de forma possible dels jugadors”, i ha informat que repetirà la convocatòria de 15 efectius dels últims dos enfrontaments.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut