Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Necessitem tornar al camí de la victòria"

El tècnic blaugrana, content per tenir tota la plantilla disponible, ha destacat que “el Zamora serà un rival complicat perquè està lluitant per la permanència”

El Barça Lassa visita el Zamora (dissabte, 17.00 hores) en el matx corresponent a la 27a jornada de l’Asobal. La principal notícia és que per a aquest duel Xavi Pascual pot comptar amb tota la plantilla, amb el retorn de Lasse Andersson a la convocatòria 13 mesos després de la lesió. D’altra banda, descansen Raúl Entrerríos i Dika Mem.

El tècnic barcelonista ha destacat: “Perdre ja sabem que forma part de l’esport, però ara del que es tracta és de guanyar el proper partit. Necessitem tornar al camí de la victòria. A veure si som capaços de fer un bon partit”. En relació amb el Zamora, ha afegit: “Ja sabem les dificultats que té jugar contra equips que estan lluitant per la permanència, per a ells els punts són importantíssims”.

A més, Xavi Pascual ha fet referència al retorn d’Andersson: “Després de molt de temps hem tingut tota la plantilla disponible per entrenar-nos. L’equip està bé físicament, hem recuperat tot l’equip. Pel que fa a l’estat anímic, ens hem de recuperar de les derrotes que hem patit, formen part de l’esport i les hem de saber encaixar”. “Ara toca treballar per tornar a endollar-nos. A veure si som capaços d’aconseguir un altre títol”, ha conclòs l’entrenador culer.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut