FC Barcelona Lassa – Quabit Guadalajara: Penúltim esforç amb una final en joc

FC Barcelona Lassa – Quabit Guadalajara: Penúltim esforç amb una final en joc

Els blaugranes busquen el bitllet per a la final de la Copa Asobal de Lleó contra el rival que fa 10 dies va posar fi a la històrica ratxa de victòries consecutives amb un empat en partit de Lliga

Després de quasi cinc mesos de competició, el Barça Lassa afronta l’últim cap de setmana previ a l’aturada de Nadal i seleccions, i ho fa amb un títol en joc. La Copa Asobal de Lleó tancarà la primera fase de la temporada, i el conjunt de Xavi Pascual buscarà revalidar el títol per setè curs consecutiu. Per començar la lluita pel títol, aquest dissabte a les 17 hores, tindrà al davant el Quabit Guadalajara, un dels equips revelació de la temporada i que s’estrena en la competició. Més tard, l’Abanca Ademar de Lleó i l’Helvetia Anaitasuna es jugaran l’altre bitllet per a la final del diumenge (16:45 hores).

El Palacio de los Deportes de Lleó acull de nou una competició que es decideix amb el format de Final a Quatre, amb els millors classificats de la Lliga Asobal un cop tancada la primera volta. El Barça Lassa s’enfronta a un Guadalajara situat a la segona posició amb 20 punts (nou victòries, dos empats i quatre derrotes), i que va segellar la seva presència a la competició amb un partit decisiu contra el Granollers en l’última jornada.

“Els equips arriben cansats”

L’últim precedent contra el conjunt de l’Alcarria és un avís de la dificultat que comportarà el matx d’aquest dissabte. I és que el Guadalajara va ser l’encarregat de posar el punt final a la històrica ratxa de 133 victòries consecutives del Barça Lassa a la Lliga Asobal. Els blaugranes van empatar al pavelló David Santamaría fa tot just 10 dies, i ara es retroben en una competició diferent i en pista neutral.

Abans de l’inici de la Copa Asobal, els entrenadors dels quatre equips van oferir una roda de premsa a l’escenari dels partits, en què Xavi Pascual va assegurar que té “confiança absoluta” en el seu equip. Tot i així, va reconèixer que arriben “justos”: “Fa temps que arrosseguem molt cansament, però l’afrontem amb la il·lusió de guanyar un nou títol”. En aquest sentit, el tècnic blaugrana va afegir que “cada vegada que es juga una competició així tots els equips arriben tocats, a nivell físic i mental”. Sobre l’emparellament a les semifinals també va recordar l’últim partit contra el Guadalajara: “Ens ha tocat el rival que més difícil ens ho ha posat, i caldrà que oferim la nostra millor versió”.

Després de la semifinal amb presència blaugrana, l’Abanca Ademar de Lleó i l’Helvetia Anaitasuna buscaran l’altre bitllet per a la final, que es disputarà el diumenge a les 16:45 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut