Füchse Berlín – FC Barcelona Lassa: Es decideix el primer títol del curs

Füchse Berlín – FC Barcelona Lassa: Es decideix el primer títol del curs

Els alemanys, campions de les dues últimes edicions de la Super Globe, seran l’últim escull dels homes de Xavi Pascual per ser campions del món a Doha

Només 24 dies després d’arrencar la pretemporada, el Barça Lassa d’handbol té a l’abast el primer títol de la temporada. Els homes de Xavi Pascual disputen aquest dilluns la final de la Super Globe a Doha (19 hores, hora local), i ho farà contra el campió de les dues últimes edicions, el Füchse de Berlín. El conjunt alemany serà l’últim escull que hauran de superar els blaugrana, si volen aixecar el primer títol de la temporada 2017/18.

El conjunt alemany, de fet, va ser l’encarregat d’eliminar el Barça Lassa en la seva última participació a la Super Globe. Va ser l’any 2015, quan el Füchse va superar els blaugrana a les semifinals per un ajustat 26-25. Era la tercera participació dels culers, i en les dues anteriors havien estat campions. Ara, els de Xavi Pascual volen recuperar el tron, i només els queda un pas per fer. Al Duhail Handball Sports Hall de Doha, el Barça Lassa buscarà mantenir la línia ascendent de la pretemporada per sumar la tercera Super Globe de la seva història.

Les victòries contra l’Espérance Sportive (42-24) als quarts de final i contra el Vardar (29-32) a les semifinals van ser una demostració de la millora progressiva de l’equip. Tot i això, la càrrega física entra en joc en el tercer partit en quatre dies. Xavi Pascual, que manté el dubte de Yanis Lenne per un esquinç al turmell esquerre, reconeixia, després de l’entrenament previ, que “el Füchse ens porta avantatge a nivell de joc ara mateix”. Sobre el seu equip, va advertir que “arriba just”, però que els jugadors “donaran el màxim” per intentar tornar a Barcelona amb el títol sota el braç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut