FC Barcelona Lassa – IFK Kristianstad: La Champions torna a trepitjar el Palau

FC Barcelona Lassa – IFK Kristianstad: La Champions torna a trepitjar el Palau

El millor handbol europeu torna a les 18 hores amb la visita d’un conjunt suec amb el qual només hi ha un precedent al Palau, però de qui Xavi Pascual va advertir de la seva dificultat

La VELUX EHF Champions League torna al Palau Blaugrana aquest dissabte amb la visita de l’IFK Kristianstad. El conjunt suec serà el primer rival del Barça Lassa al seu pavelló, després que els homes de Xavi Pascual sumessin un meritori empat (31-31) a la pista del Rhein-Neckar Löwen en la primera jornada. La bona línia de l’equip aquesta temporada s’haurà de confirmar en l’estrena a casa de la màxima competició europea, contra un equip que només ha visitat el Palau en una ocasió.

Els precedents contra el Kristianstad són escassos. L’equip suec només ha coincidit amb el FC Barcelona una temporada, la 2015/16, i l’encreuament es va saldar amb dues victòries culers. Tot i això, en la roda de premsa prèvia Xavi Pascual va recordar les dificultats que va tenir el seu equip per endur-se el triomf al Palau (34-32). D’aquell equip al que ve aquest dissabte han canviat jugadors, però el tècnic blaugrana va afirmar que “manté la mateixa manera de jugar”.

El Barça Lassa arriba a l’estrena europea del Palau en bona forma, després d’un nou triomf solvent a la Lliga Asobal contra el Puente Genil (36-24). Xavi Pascual seguirà comptant amb els mateixos 16 jugadors que han completat les convocatòries dels últims partits. El partit també servirà perquè l’equip mostri tot el seu suport a Lasse Andersson, que ha hagut de tornar a ser intervingut, ja que ha recaigut de la lesió lligamentosa al genoll esquerre.

A les 18 hores, el Palau tornarà a empènyer el Barça Lassa per buscar la primera victòria a la fase de grups de la Lliga de Campions, en l’estrena de la màxima competició continental a casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut