CSM Bucharesti – FC Barcelona Lassa: El segon test, a Bucarest

CSM Bucharesti – FC Barcelona Lassa: El segon test, a Bucarest

El conjunt blaugrana tanca l’estada de quatre dies a la capital romanesa amb un altre partit amistós contra l’equip dirigit pel català Pau Campos i on hi juga l’exblaugrana Antonio García

El Barça Lassa d’handbol disputa aquest dijous el segon i últim partit amistós de la pretemporada. Després de jugar a Colònia contra el Kiel, els conjunt de Xavi Pascual es va desplaçar a Bucarest, on tancarà una estada de quatre dies amb el partit contra el CSM Bucarest al Sala Polivalenta de la capital romanesa. Els blaugranes han preparat aquest duel durant la setmana amb sessions de matí i tarda, i en acabar el matx tornaran a Barcelona amb la vista posada ja en la Super Globe.

El partit d’aquest dijous enfrontarà el Barça Lassa amb un CSM Bucarest que presenta moltes novetats. I és que l’equip romanès ha incorporat el tècnic català Pau Campos i ha fitxat Antonio García, que va disputar la segona part de la temporada passada amb el Barça. Un equip en construcció però amb més entrenaments a les cames que els blaugrana. Serà, doncs, un bon test abans de centrar tota l’atenció en la Super Globe.

Un cop a Barcelona, el Barça Lassa descansarà durant el cap de setmana i se centrarà en l’inici de la competició oficial, amb la disputa del Mundial de Clubs, la Supercopa Asobal i les semifinals de la Supercopa de Catalunya. Tot això, abans de l’inici de la Lliga Asobal i la VELUX EHF Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut