La preparació del Barça Lassa es trasllada de Colònia a Bucarest

La preparació del Barça Lassa es trasllada de Colònia a Bucarest

El conjunt blaugrana ha viatjat aquest dilluns al matí a la capital romanesa, on a la tarda ha completat el primer entrenament abans de l’amistós contra el CSM

De Colònia a Bucarest, sense passar per Barcelona. La pretemporada del Barça Lassa d’handbol s’ha traslladat aquest dilluns a la capital romanesa, on l’equip s’hi estarà quatre dies que serviran per seguir amb la preparació de l’inici de temporada. Després de jugar al Lanxess Arena contra el THW Kiel, el conjunt de Xavi Pascual ha viatjat a primera hora del matí cap a Bucarest, on ha estat rebut amb expectació.

Diversos mitjans informatius esperaven el Barça Lassa a l’aeroport de la capital romanesa, i el tècnic Xavi Pascual –seleccionador del país- i Gonzalo Pérez de Vargas han estat els encarregats d’atendre’ls. A la tarda, l’equip s’ha desplaçat fins al Sala Polivalenta, el pavelló on el proper dijous s’enfrontarà amb el CSM Bucarest en el segon amistós de pretemporada. Allà, els blaugrana han completat la primera sessió prevista per a l’estada a Romania.

El partit del proper dijous contra el CSM Bucarest suposarà una nova prova per a la preparació del conjunt de Xavi Pascual, i també el retrobament amb Antonio García, que va completar la segona part de la temporada passada amb el conjunt blaugrana. El duel es disputarà a les 20.30 hores al Sala Polivalenta, i al matí següent l’expedició tornarà cap a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut