L’hora de trencar amb el passat al SAP Arena

L’hora de trencar amb el passat al SAP Arena

El Barça Lassa s’ha enfrontat en set ocasions amb el Rhein-Neckar Löwen, amb tres victòries, tres derrotes i un empat, però al pavelló alemany mai ha guanyat

Aquest diumenge arrenca una nova edició de la VELUX EHF Champions League, i el Barça Lassa debutarà amb una exigent visita al Rhein-Neckar Löwen. Els blaugranes viatjaran aquest dissabte a Mannheim per estrenar-se a la màxima competició europea. El SAP Arena donarà el tret de sortida a la competició per a un Barça Lassa que no té bons records de les seves visites anteriors.

En la història de la Lliga de Campions, el Barça Lassa i el Rhein-Neckar Löwen s’han enfrontat set vegades, amb un balanç igualat de tres victòries per a cada equip i un empat. La temporada 2010/11, blaugranes i alemanys es van enfrontar a la primera fase, amb derrota al Palau Blaugrana (30-31) i empat al SAP Arena (38-38). Més tard, tots dos equips es creuarien a la Final Four, amb triomf culer (28-30). Els de Xavi Pascual, aquell any, acabarien sent campions.

Derrotes al SAP Arena

Tres temporades després (2013/14) van tornar a coincidir, aquest cop als quarts de final. La derrota a Alemanya (38-31) obligava a una nit màgica al Palau, i així es va viure. El Barça va remuntar a casa (31-24) per plantar-se a la Final Four. Els precedents més recents són de fa tot just dues temporades, la 2015/16. A la fase de grups, el Barça Lassa va tornar a perdre a terres germàniques (22-21), però va guanyar clarament al Palau (26-20).

Així doncs, el conjunt de Xavi Pascual buscarà trencar aquest diumenge (19.30 hores) el malefici del SAP Arena, on ha registrat dues derrotes i un empat. Els blaugranes arriben en forma, després de guanyar la Super Globe a Doha, la Supercopa Asobal a Ciudad Real, i els dos primers partits de Lliga contra el Fertiberia Port Sagunt i el Bada Osca.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut