HC Vardar – FC Barcelona Lassa: El mur macedoni frena el Barça (27-24)

La fortalesa defensiva de l’equip de Raúl González, que ha gaudit, a més, de l’encert de l’exblaugrana Sterbik, ha dificultat el joc dels de Xavi Pascual, que no poden assolir el triomf a Skopje i pateixen la primera derrota de la temporada

El FC Barcelona Lassa d’handbol no ha pogut assolir el triomf en la cinquena jornada de la Champions. Els de Xavi Pascual han perdut la condició d’invictes contra el Vardar, l’actual campió de la competició, en un partit dur, especialment en atac. Perquè el conjunt dirigit per Raúl González ha estat un mur difícil de batre, amb una forta consistència defensiva i les grans aturades de l’exporter del Barça Sterbik, que, com a les semifinals de la darrera Final Four de Colònia, ha estat força encertat.

Des de l’inici, de fet, perquè ja a la primera part no han començat bé les coses, amb un parcial de 5-0 del Vardar que ha obert escletxa a l’electrònic, després de l’equilibri inicial. I és que aquesta fortalesa defensiva dels de Raúl González, així com els gols de Borozan (4), han fet que els blaugranes, que han arribat a anar sis gols per sota al marcador, haguessin de marxar al descans amb un 16-12 en contra.

Però un parcial de 3-1, amb tres dianes consecutives de Borozan, Dibirov i Shishkarev i una nova aturada clau de Sterbik, han estat importants en el triomf de l’equip macedoni (19-13, min 33). El Barça ho ha intentat, especialment amb un Gonzalo encertat i un Valero eficaç (8 gols), però l’equip català –que ha reduït la diferència– ja no ha pogut capgirar l’electrònic davant la continuïtat en el ritme del joc defensiu del Vardar i ha consumat la primera derrota de la temporada (27-24).